Ático Ευρώτα 24, Αθήνα 11527, Pyrgos Athinon, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - PentagonΕυρώτα 24, Αθήνα 11527
  • € 320.000
  • 5
  • 191
  • 3
  • 5
Anuncio actualizado el 15/02/2024
Descripción
Το ακίνητο που περιγράφεται βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, κοντά στο μετρό Αμπελόκηποι, με διαδρομή μόλις 10 λεπτών με τα πόδια. Βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου ρετιρέ που χτίστηκε το 1980. Το τεραστιο αυτό διαμέρισμα προσφέρει μια εντυπωσιακή εμβέλεια, με ευρύχωρο σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες.

Αποτελείται από τρία βασικά υπνοδωμάτια, ένα walking closet που προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθώς και ένα βοηθητικό μικρό δωματιάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική αποθήκη. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος χώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει ως γραφείο, τραπεζαρία ή επιπλέον υπνοδωμάτιο.

Ο εντυπωσιακός χώρος σαλονιού και τραπεζαρίας διαθέτει τζάκι, προσδίδοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο μπάνια και ένα WC. Η κουζίνα, παρόλο που είναι ευρύχωρη, χρήζει ανακαίνισης για να αναδειχθεί πλήρως ο δυναμικός της χώρος.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι το τεράστιο μπαλκόνι 35 τ.μ., που προσφέρει υπέροχη θέα και επιπλέον χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το διαμέρισμα θεωρείται ιδανικό για επένδυση, καθώς χρήζει ανακαίνισης και εξακολουθεί να προσφέρει αξία και δυνατότητες ανάπτυξης. Η κεντρική του τοποθεσία και ο ευρύχωρος σχεδιασμός το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες και επενδυτικό δυναμικό.
Características
Referencia
EK-6158843
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
191 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 320.000
gastos de comunidad
€ 30/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1985
estado
Para reformar
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante