Casa unifamiliar Επαρχιακή Οδός Χίου-Όρμου Καρφά, Χίος 82150, Agios Minas, Chios

ChiosΕπαρχιακή Οδός Χίου-Όρμου Καρφά, Χίος 82150
  • € 598.000
  • 5+
  • 277
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 28/05/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 5117

Πωλείται, στον Καρφά, σε μοναδική τοποθεσία με καταπληκτική πανοραμική θέα, υπερπολυτελή Βίλα συνολικής επιφάνειας 277 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 1.122,20 τ.μ.
Οι κύριοι χώροι της Βίλας επιφάνειας 277 τ.μ., εκτείνονται σε 2 επίπεδα.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο, βρίσκεται μεγάλος ενιαίος χώρος υποδοχής – τραπεζαρία – σαλόνι – καθιστικό με διαμπερές τζάκι, διαμορφωμένος σε ανισόπεδα επίπεδα. Συνεχίζοντας, συναντάμε ενιαίο χώρο πρόχειρου καθιστικού με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας, playroom ή γραφείο και το λουτρό επισκεπτών. Στο επίπεδο αυτό έχουμε πολλά και μεγάλα παράθυρα που αφήνουν ακάλυπτη την απρόσκοπτη θέα στην θάλασσα και μπαλκονόπορτες που οδηγούμαστε σε ημιυπαίθριους χώρους, στην πισίνα και στο BBQ.
Στον όροφο, μεταφερόμαστε με εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα και συναντάμε 3 υ/δ, ένα εκ των οποίων είναι master room με δικό του λουτρό και το κυρίως λουτρό. Υπάρχει ακόμα walk in closet room και laundry room. Κάθε δωμάτιο, διαθέτει πρόσβαση σε άνετους εξώστες για στιγμές χαλάρωσης με θέα την πισίνα αλλά και τον κόλπο του Καρφά.
Οι βοηθητικοί χώροι της Βίλας, εκτείνονται στο ημιυπόγειο τμήμα, επιφάνειας 277 τ.μ., όπου βρίσκεται βοηθητική κουζίνα και wc.
Ο περιβάλλοντας χώρος είναι διαμορφωμένος σε επίπεδα και διαθέτει πλακόστρωση και κιόσκια με πέργκολα.
Το ακίνητο χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αποτελεί ιδανική επιλογή για κατοίκηση υψηλών απαιτήσεων. Τιμή Συζητήσιμη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Χίος Άγιος Μηνάς Καρφάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 277 τ.μ. σε οικόπεδο 1100 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 50 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 200 τ.μ. απόσταση από πόλη 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 3000 μέτρα - Τιμή: 598.000 €


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
Referencia
5117
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
277 m²
habitaciones
5+ (7 dormitorios, 7 otros), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 598.000
Eficiencia energética
año de construcción
1998
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante