Piso de dos habitaciones nuevo, planta baja, Agkairia, Paros

Paros
  • € 490.000
  • 3
  • 90
  • 3
  • B
  • No
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción
Η υπό κατασκευή κατοικία προς πώληση στην Αλική Πάρου είναι ένας όμορφος και σύγχρονος χώρος, που προσφέρει άνεση και πολυτέλεια σε έναν πανέμορφο τοπικό προορισμό στον οικισμό της Αλυκής. Το σπίτι, συνολικής επιφάνειας 90 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθεί μια μοντέρνα αισθητική.

Το κτίριο αποτελείται από δύο πανομοιότυπες κατοικίες. Η κάθε μία διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθένα εξοπλισμένο με ενσωματωμένες ντουλάπες και φωτεινά παράθυρα που επιτρέπουν τη φυσική εισροή φωτός. Το κυρίως κομμάτι της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνας, που είναι άνετος και λειτουργικός. Υπάρχουν 2 μπάνια.

Το σαλόνι οδηγεί σε έναν ιδιωτικό κήπο με μια μικρή πισίνα, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Η αυλή είναι φροντισμένη με φυτά και λουλούδια, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η κατοικία είναι κτισμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και παρέχει σύγχρονες παροχές, όπως κλιματισμό και θέρμανση για την άνεση των κατοίκων. Επιπλέον, παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η τοποθεσία στην Αλυκή Πάρου είναι ιδανική, προσφέροντας ηρεμία και πρόσβαση στο Αιγαίο Πέλαγος. Η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας τη δυνατότητα για απολαυστικές μέρες στον ήλιο και τη θάλασσα.
Características
Referencia
W-02TTQ4
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
90 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 490.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante