Casa unifamiliar, nueva, 380 m², Limenas Chersonisou, Chersonisos

Chersonisos
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 380
  • 3+
Descripción
Πωλείται υπερπολυτελής νεόδμητη βίλα 380 τετραγωνικών μέτρων σε προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο 3 επιπέδων με εξαιρετικό σχεδιασμό και πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται σε ένα από τα εμπορικότερα σημεία του νησιού. Το οικόπεδο βρίσκεται πάνω στην θάλασσα και αρκετά κοντά από εστιατόρια, καταστήματα και την περιοχή της νυχτερινής ζωής της περιοχής προσδίδοντας εξαιρετικές προοπτικές σε περίπτωση τουριστικής αξιοποίησης της βίλας.

Η βίλα αποτελείται από 3 επίπεδα:

Ισόγειο: Το ισόγειο της βίλας αποτελείται από κουζίνα , τραπεζαρία , καθιστικό και δωμάτιο για τους επισκέπτες. Η υπερσύγχρονη κουζίνα διαθέτει ιταλικά έπιπλα και το καθιστικό 47 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τζάκι. Το δωμάτιο των επισκεπτών διαθέτει θέα στην πισίνα, την θάλασσα και έχει το δικό του μπάνιο.

1ος όροφος: En-suite master bedroom 39 τετραγωνικών μέτρων με δωμάτιο γκαρνταρόμπας και μπαλκόνι 56 τετργωνικών μέτρων. Δεύτερο υπνοδωμάτιο με τρομερή θέα στην θάλασσα με μπάνιο. Πρόσβαση στον πρώτο όροφο έχουμε με την εσωτερική σκάλα ή με το ασανσέρ.

Υπόγειο : Το υπόγειο διαθέτει 2 en-suite δωμάτια, γυμναστήριο, 2ο καθιστικό, hamam, αποθήκη 13 τετραγωνικών μέτρων και 1 wc.

Σε όλους του ορόφους την βίλας υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση, air condition, αλουμίνια τελευταίας γενιάς, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και ηλεκτρικά σύγχρονα συστήματα για λειτουργία της κατοικίας remote.

O εξωτερικός χώρος της βίλας διαθέτει μια θερμαινόμενη πισίνα 53 τετραγωνικών μέτρων με φωτισμό, μεγάλη βεράντα με καθιστικό, πέργκολα και εξωτερική κουζίνα.

Εξαιρετική περίπτωση ακινήτου σε μοναδική τοποθεσία. Η αρχική τιμή ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ και θα έχει ισχύ έως τις 31/3/2024. Η παράδοση της κατοικίας προορίζεται για το τέλος του 2024.

Loyal Group Realty
Info@loyalgrouprealty.com
25ης Αυγούστου 33, Ηράκλειο Κρήτης
+ 30 6987700726
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-6186723 - 28/05/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
380 m²
habitaciones
5+ (5 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 3.000.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante