Dúplex Κρανίδι, Centro, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 480.000
  • 4
  • 136
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 16/03/2024
Descripción
Η μεζονέτα καλύπτει 136 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων με όμορφο κήπο, και η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με μπάνιο en-suite, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο και προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει εγκαταστάσεις BBQ και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η μεζονέτα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις διακοπών. Επιπλέον, βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδήγησης από δημοφιλείς παραλίες και τα κοντινά νησιά όπως η Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.
Επιπλέον, η κοντινή απόσταση του ακινήτου από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ναύπλιο, Επίδαυρος, Μυκήνες και το Λεωνίδιο προσθέτει ευκαιρίες για πολιτιστική εξερεύνηση δίπλα στην παραθαλάσσια απόλαυση.
Características
Referencia
477152
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
136 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 480.000
Eficiencia energética
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante