Dúplex, nueva, 104 m², Pueblo principal - Chora, Andros

Andros
  • € 160.000
  • 4
  • 104
  • 3
  • No
Descripción
Ημιτελής μεζονέτα 104τμ, μέρος συγκροτήματος 4 κατοικιών στον Χάρακα-Άνδρος. Διαθέτει ισόγειο, πρώτο όροφο και ημιυπόγειο με ξεχωριστή είσοδο. Κάθε όροφος έχει την κρεβατοκάμαρά του με μπάνιο. Δηλαδή 3 κρεβατοκάμαρες, 3 μπάνια και σαλόνι-κουζίνα. Εξωτερικά φτιάχνεται χώρος υποδοχής μπάρμπεκιου. Το άνετο οικόπεδο 649τμ, μπορεί να δεχθεί 3 αυτοκίνητα το λιγότερο ή κήπο. Η πιο κοντινή παραλία είναι του Φελλού όπου φαίνεται από τους εξωτερικούς του χώρους. Ήρεμη περιοχή αλλά αρκετά κοντά στις υποδομές του λιμανιού, Γαύριο, σε λιγότερο από 5΄ με μεταφορικό μέσο. Μπορεί να δοθεί ολοκληρωμένο κατόπιν συμφωνίας.

Τοποθεσία: Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, στο Αιγαίο Πέλαγος και το δεύτερο μεγαλύτερο, μετά τη Νάξο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Το παραδοσιακό κυκλαδίτικο τοπίο και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται με ψηλά βουνά, ποτάμια, κοιλάδες, πηγές με τρεχούμενο νερό και πολλές εκπληκτικές παραλίες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο.

Το διάσημο και εκπληκτικό δίκτυο των 200 χιλιομέτρων μονοπατιών του, γνωστά ως Andros Routes, πιστοποιημένα από την ΕΕ προσελκύει εκδρομείς από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού.

Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, είναι μια από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Διαθέτει μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με νέες εκθέσεις κάθε καλοκαίρι. Ο μοναδικός, ενάμισι μίλι πεζόδρομος, στο κέντρο της πόλης σας ξεναγεί στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ιστορία, με πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα.
Información
otras características
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Características
Referencia y fecha del anuncio
W-02UTII - 20/03/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
104 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
1° planta
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 160.000
Eficiencia energética
año de construcción
2017
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante