Dúplex, muy buen estado, 90 m², Nea Skioni, Pallini

Pallini
  • € 220.000
  • 2
  • 90
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 16/05/2024
Descripción
Πωλείται Μεζονέτα 90 τ.μ στήν Νέα Σκιώνη Χαλκιδική. Είναι κατασκευασμένη το 2000. Αποτελείται από Σαλόνι μαζί με κουζίνα, 2 δωμάτια, μπάνιο, wc , μεγάλες βεράντες και μπαλκόνι, έπιπλο κουζίνας, ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, πόρτα ασφαλείας, μία μικρή αποθήκη, πάρκινγκ,
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης της κατοικιας για την σαιζόν.

Η Νέα Σκιώνη, ένα γραφικό ψαροχώρι περικυκλωμένο από μία υπέροχη φύση και απλωμένο κατά μήκος της αμμώδους ακτής, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήρεμες διακοπές!

Το μικρό, παραδοσιακό χωρίο, προσφέρει στους επισκέπτες όλα εκείνα που αναζητούν στις διακοπές τους. Μια ειδυλλιακή εικόνα στο ηλιοβασίλεμα, μια όμορφη βραδιά πλάι στο κύμα και μια υπόσχεση ότι και του χρόνου θα επισκεφθούν την περιοχή!

Το χωριό της Νέας Σκιώνης παλαιότερα ονομαζόταν "Τσαπράνι". Το όνομα "Νέα Σκιώνη" οφείλεται στην αρχαία ονομασία του οικισμού "Σκιώνη" που ήταν αποικία της Παλλήνης και μια από τις αρχαιότερες αποικιακές πόλεις της Κασσάνδρας. Ο σύγχρονος οικισμός αποτελεί τουριστικό θέρετρο με λίγα ξενοδοχεία και ξενώνες, παραδοσιακές ταβέρνες, ουζερί, καφέ και το γραφικό του λιμανάκι.
Características
Referencia
EK-6256059
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
90 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
estado
Óptimo / Reformado
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante