Piso de tres habitaciones tercera planta, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
  • € 220.000
  • 4
  • 135
  • 2
  • 3
Descripción
Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα στην περιοχή της Βούλγαρη εξαιρετικό γωνιακό διαμέρισμα 3ου ορόφου 135τ.μ. μικτά και 117τ.μ. καθαρά.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε ένα χώρο υποδοχής και εισερχόμαστε σε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι και τον χώρο της τραπεζαρίας που διαθέτει ωραίες μεγάλες μπαλκονόπορτες, με πρόσβαση στο ωραίο περιμετρικό μπαλκόνι της κατοικίας.

Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη, ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές. Το διαμέρισμα έχει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και περιμετρικό μπαλκόνι με ωραία θέα ανοιχτωσιά.

Το διαμέρισμα έχει επίσης ένα μπάνιο, ένα wc επισκεπτών και μία αποθήκη-πλυσταριό.

Το διαμέρισμα είναι φωτεινό, διαμπερές, λειτουργικό, φιλόξενο, ιδιαιτέρως προσεγμένο από τους ιδιοκτήτες του και προσφέρει άνετη διαμονή και ποιότητα ζωής.

Βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, πάρκα, χώρους πρασίνου, άθλησης, supermarket, κοντά στον Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.
Η εταιρία Bee Panoramic και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.
Información
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Características
Referencia y fecha del anuncio
231041008-11107 - 14/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
135 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética
año de construcción
1977
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante