Dúplex Επ. Οδός 58-Γαλατά-Ερμιόνης, 210 51, Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΕπ. Οδός 58-Γαλατά-Ερμιόνης, 210 51, Ακτή Ύδρα
  • € 350.000
  • 5+
  • 120
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 21/04/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-239 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1992 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Porto Hydra Village 2 πολύ όμορφες μεζονέτες, ιδιαίτερης αισθητικής, πωλούνται μαζί σε ενιαίο οικόπεδο , έκαστη 60τμ σε 2 επίπεδα, με ωραία ανοιχτωσιά, ηλιοφάνεια, χώρο για BBQ και να απολαύσει κανείς την ησυχία και την ηρεμία που χρειάζεται σε ένα καλοκαιρινό / εξοχικό σπίτι . 
Θα μπορούσαν να πουληθούν σε 2 οικογένειες που είναι φίλοι ή συγγενείς και να χαίρονται τον ενιαίο κήπο. Δύναται όμως να γίνει κάθετη ιδιοκτησία και να πουληθούν ξεχωριστά και να χωριστούν. 
Εύκολη πρόσβαση , κοντά στην θέση στάθμευσης χωρίς κόπο να πάει κανείς . Σε απόσταση μόλις λίγω μέτρων από το κανάλι και από την όμορφη αμμώδη παραλία . Στον περίφημο Οικισμό που έχει κανάλια μήκους 3,5 χλμ και μπορεί κανείς να παρκάρει και σκάφος αν έχει ! 
Από την Αθήνα απέχει 187χλμ μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου,και εν συνεχεία μέσω της Επιδαύρου σε μόλις 2,5 ώρες όμορφης διαδρομής με θέα θάλασσα και πράσινο !

Βρίσκεται δίπλα σε ένα COMPLEX 4 πολυτελέστατων ξενοδοχείων και σε μία περιοχή που ολοένα και ανεβαίνει η αξία της ! Το περίφημο Porto Hydra Hotel , το Hydra Beach Resort Hotel , το Thermesea & 180 sea south . 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέριες. Διαθέτουμε κατ΄αποκλειστικότητα τα περισσότερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή και επισκεφτείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα να δείτε το σύνολο των επιπλέον παρεχόμενων υπηρεσιών μας ! 
Οι χώροι στις μεζονέτες είναι άνετοι και λειτουργικοί, έχουν σαλόνι με τζάκι, κουζίνα ανοιχτή στο χώρο και από ένα μπάνιο  συν ένα 3ο σε βοηθητικό χώρο. Στον 1ο όροφο βρίσκουμε τις κρεβατοκάμαρες και ενώνονται με ένα μπαλκόνι τα 2 σπίτια στον όροφο . 
Προγραμματίστε μία επίσκεψη σύντομα ! 
Η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες ώστε να διευκολύνει τον αγοραστήκαι μετέπειτα νέο ιδιοκτήτη σε όλες του τις ανάγκες. Έχουμε ένα εξαιρετικό ΤΕΑΜ επαγγελματιών σε κάθε τομέα (συμβολαιογράφους, δικηγόρους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους , αλλά και ενοικιάσεις σκαφών , ΙΧ κλπ)
www.paparounisgroup.gr 
Características
Referencia
1-239
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
120 m²
habitaciones
5+ (4 dormitorios, 3 otros), 3 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 350.000
gastos de comunidad
€ 100/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1992
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante