Piso de cuatro habitaciones primera planta, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 220.000
  • 5
  • 120
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Με τη διαχρονική γοητεία μιας μονοκατοικίας που χρονολογείται από το 1934, αυτό το διαμέρισμα που εκτείνεται σε 120 τ.μ. αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους απαιτητικούς αγοραστές. Βρίσκεται σε μια περιζήτητη γειτονιά, και διαθέτει άφθονο χαρακτήρα και δυνατότητες που περιμένουν να ξεκλειδωθούν.
Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχονται τα πανύψηλα ταβάνια που προσδίδουν έναν αέρα μεγαλοπρέπειας στο χώρο. Με πέντε ευρύχωρα δωμάτια που περιμένουν να διαμορφωθούν καταλλήλως, υπάρχει άφθονος χώρος για να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε το περιβάλλον όπου θα βιώσετε τα όνειρά σας.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης εκδίδεται επί του παρόντος.

Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αθήνας και θεωρούνται μέρος του κεντρικού δήμου της πόλης. Η απόσταση από τους Αμπελόκηπους μέχρι την καρδιά της Αθήνας είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους αμπελώνες που υπήρχαν κάποτε στο σημείο αυτό κατά τη διάρκεια παλαιότερων εποχών. Σήμερα, πρόκειται για μια πυκνοδομημένη
πυκνοκατοικημένη και ποικιλόμορφη γειτονιά, γνωστή για το μείγμα οικιστικών και εμπορικών χώρων της. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Οι Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ορισμένες από τις πλατείες της, όπως η πλατεία Μαβίλη, είναι πολυσύχναστες με πολλές καφετέριες και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Características
Referencia
W-02UMCH
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
120 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Exterior
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética
año de construcción
1934
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante