Dúplex, muy buen estado, 180 m², Panorama, Voula

Voula
  • € 900.000
  • 5
  • 180
  • 3
  • No
Descripción
Στην Ανατολική Αττική, στην περιοχή της Βούλας, στο Πανόραμα, διατίθεται προς πώληση μεζονέτα 180τ.μ., 2 επιπέδων, 1ου-2ου ορόφου, με φανταστική θέα.
Πρόκειται για ένα προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό ακίνητο, με θέα τη θάλασσα. Είναι κατασκευής του 1993, μερικώς ανακαινισμένο. Στον 1ο όροφο βρίσκονται οι ιδιωτικοί χώροι, τα 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 μάστερ με δικό του μπάνιο και ένα 2ο μπάνιο, κοινό για όλα τα υπνοδωμάτια. Στον 2ο όροφο, τοποθετείται το ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι, σε ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία αλλά και την πλήρως εξοπλισμένη, ανοιχτή, υπερυψωμένη κουζίνα, όπως και ένα κοινόχρηστο w/c.
Διαθέτει δάπεδα με πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες στις βεράντες, θυροτηλεόραση και εσωτερική σκάλα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ διατίθενται επίσης κλιματιστικά για την ψύξη και ηλιακός θερμοσίφωνας με boiler για τη θέρμανση του νερού.
Έχει μεγάλα μπαλκόνια που το καθιστούν ιδιαίτερα φωτεινό, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, διαθέτει χώρο στάθμευσης και μπάρμπεκιου.
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, δίπλα σε μεγάλο πάρκο, με άμεση πρόσβαση στην αγορά και τις δημόσιες συγκοινωνίες και σε κοντινή απόσταση οδικώς από την παραλία
Características
Referencia y fecha del anuncio
1683162 - 14/03/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
180 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
1° planta
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 900.000
Eficiencia energética
año de construcción
1993
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante