Piso de dos habitaciones Ευκαρπία, Centro, Efkarpia

EfkarpiaΕυκαρπία
  • € 91.500
  • 3
  • 71
  • E
  • No
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πλειστηριασμό, όροφος: Ημιόροφος, στην περιοχή: Ευκαρπία. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 71,02 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση, Αποθήκη. Το ως άνω αυτοτελές και διηρημένο διαμέρισμα του (α') πάνω από τον υπερυψωμένο ισόγειο (ανώγειο) όροφο καθαρού εμβαδού 55,73 τ.μ και μικτού 71,02 τ.μ αποτελείται από (2) δωμάτια, σαλόνι-κουζίνα και λουτρό, στο οποίο αναλογεί και αντιστοιχεί ποσοστό συμμετοχής εξ αδιαιρέτου επί του όλου οικοπέδου και των εν γένει κοινοκτήτων και κοινοχρήστων χώρων μερών και εγκαταστάσεων όλου του συγκροτήματος (19/1000), με το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσεως ενός υπογείου χώρου, προοριζομένου για οποιαδήποτε χρήση θέλει ο εκάστοτε κύριος του παραπάνω
διαμερίσματος (ενδεικτικά αναφέρεται ως αποθηκευτικός χώρος), με πρόσβαση από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο της οικοδομής, εμβαδού (6,21 μ.τ.). Τιμή: €91.500.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
890528
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
71 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro)
planta
Entresuelo
Costes
precio
€ 91.500
Eficiencia energética
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante