Ático Ο Πλάτανος, Centro, Livadi

LivadiΟ Πλάτανος
  • € 59.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 02/06/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-556 - Λιβάδι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1996 και διαθέτει θέρμανση θερμοπομπός, θέα σε πλατεία, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη 12.5τμ τ.μ., κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 59.000 €
ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ( Κέντρο  ) πωλείται εκπληκτικής τοποθεσίας διαμέρισμα 60τμ, 1ου ορόφου, ρετιρέ, χωρίς ασανσέρ, χωρίς κοινόχρηστα, ευάερο, ευήλιο, κατασκευής 1980, διαμπερές, προσόψεως, γωνιακό, το οποίο χρήζει μερικής ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του χωριού, μπροστά στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο της περιοχής, απέχει 73 χιλιόμετρα από την Λάρισα, 115 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 430 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 73 χιλιόμετρα από την Κοζάνη. Βρίσκεται εντός της τοπικής αγοράς και στα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, καταστήματα εστίασης, στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας με δρομολόγια προς την πόλη της Λάρισας και  περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολεία όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο ). Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας έναν μεγάλο διάδρομο, στα δεξιά του οποίου βλέπουμε το πολύ μεγάλο ανεξάρτητο σαλόνι με το πέτρινο παραδοσιακό τζάκι μαζί με την άνετη ημιχωριστή κουζίνα. Στα αριστερά μας βλέπουμε το άνετο μπάνιο και το μεγάλο υπνοδωμάτιο. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, με αρκετή ροή κόσμου καθόλη την διάρκεια της ημέρας χειμώνα - καλοκαίρι, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ξύλινα παραδοσιακά κουφώματα, μεγάλο μπαλκόνι εμπρόσθιο με απεριόριστη και άκλειστη θέα. Είναι ιδανικό για παραθεριστική αλλά και μόνιμη κατοικία. 

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ). 
Características
Referencia
1-556
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
60 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 59.000
Eficiencia energética
año de construcción
1996
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, por estufa
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante