Piso de tres habitaciones muy buen estado, tercera planta, Anavrita, Marousi

Marousi
  • € 490.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 3
Anuncio actualizado el 22/03/2024
Descripción
Καλώς ήρθατε σε αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, δίπλα σε ένα γαλήνιο πάρκο. Η κατοικία βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτηρίου που χτίστηκε το 2000 σε οικόπεδο 1800 τ.μ. και προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
Κατά την είσοδό σας, ένα άνετο σαλόνι με τζάκι σας υποδέχεται, ιδανικό για ψυχρές βραδιές, και μια ευρύχωρη τραπεζαρία ιδανική για να φιλοξενήσετε συγκεντρώσεις ή να απολαύσετε οικογενειακά γεύματα. Η βεράντα έχει θέα στο καταπράσινο κήπο.
Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, ενώ τα υπόλοιπα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα άλλο άρτια εξοπλισμένο μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο ανοίγει στο δικό του μπαλκόνι και προσφέρει θέα στον κήπο.
Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και προσφέρει ένα άνετο καθιστικό για χαλαρό δείπνο.
Το διαμέρισμα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης για ένα όχημα καθώς και μια αποθήκη που παρέχει άφθονο χώρο για την αποθήκευση αντικειμένων.
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης που τροφοδοτείται με φυσικό αέριο, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και επίσης υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Συνοπτικά, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο σε μια περιζήτητη γειτονιά, σε προνομιακή τοποθεσία κοντά σε ένα πάρκο και παρέχοντας σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαβίωση. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στο τζάκι, είτε απολαμβάνετε γεύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτή η κατοικία είναι βέβαιο ότι θα σας μαγέψει με τη γαλήνια ατμόσφαιρα και τον προσεγμένο σχεδιασμό της.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Referencia
W-02UGDY
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
140 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 490.000
Eficiencia energética
año de construcción
2002
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante