Piso de tres habitaciones Iras, 1, Dikigorika, Voula

VoulaIras, 1
  • € 380.000
  • 4
  • 128
  • 3
  • SS
Descripción
* Συμπεριλαμβανομένων των νέων πακέτων επίπλων (κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζαρία συν περισσότερα), όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ένα εκπληκτικό πλήρως ανακαινισμένο, ολοκαίνουργιο, 3 υπνοδωμάτια 2 μπάνιο συν W.C και γραφείο 128 m2 διπλό μπροστινό διαμέρισμα με δική του πόρτα ασφαλείας που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα ​​Κάτω Βούλα χτισμένο μέσα σε ένα διαμέρισμα 1982. Ημι-υπόγειο με δική του είσοδο προσφέρει όμορφη μινιμαλιστική διαβίωση και χτισμένο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μεγάλο ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία, πολυτελή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νησί και χώρο γραφείων Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, πολυτελή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, μοντέρνο τζάκι, LED φωτισμό, πολυτελή μπάνια, κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά παντζούρια, συναγερμό, πλακάκια πορσελάνης ποιότητας, πολλές ντουλάπες / αποθήκευσης, θέρμανση με invertor / ψύξη κλιματιζόμενα και πάνελ θέρμανσης. Νέα 3 φάσης ηλεκτρικά και υδραυλικά.
Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο διαμέρισμα με ένα καλά μελετημένο σχέδιο δαπέδου, καλό φυσικό φως, ψηλά ταβάνια, φαρδείς διαδρόμους και είναι ένα πολύ μοναδικό ακίνητο σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία. Έλα να δεις, δεν θα απογοητευτείς.
Το διαμέρισμα βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από τις παραλίες της Κάτω Βούλας και ένα μεγάλο πάρκο. 10 λεπτά με τα πόδια από τα καταστήματα της Βούλας, το τραμ και το νοσοκομείο.
Αυτό το ακίνητο θα κάνει μια ιδανική επένδυση ως μόνιμη κατοικία, διαμέρισμα διακοπών ή βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Όλα τα έγγραφα και τα έγγραφα είναι καθαρά και έτοιμα για άμεση πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον ιδιοκτήτη στο 6908208928, τιμή €380.000, διαπραγματεύσιμη, 10:00-22:00.
Είμαι ο ιδιοκτήτης και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάσετε να καλέσετε.
Οι παράγοντες είναι αποδεκτοί, αλλά μπορείτε να προβάλετε μόνο αν φέρετε πρόγραμμα-πελάτη. Η προμήθεια θα καταβληθεί.
Información
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-6382105 - 03/04/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
128 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Semi-sótano, con ascensor
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Jardín privado
Costes
precio
€ 380.000
Eficiencia energética
año de construcción
1982
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular