Casa unifamiliar 133 m², Marpissa, Paros

Paros
  • € 980.000
    € 1.050.000(-6,7%)
  • 4
  • 133
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción

Στην καρδιά του Αιγαίου Πελάγους, το νησί της Πάρου ξεχωρίζει ως ένας ελληνικός παράδεισος, γνωστός για τις εκπληκτικές παραλίες και τα γραφικά χωριά του. Μέσα σε αυτή την υπέροχη ομορφιά, βρίσκεται προς πώληση μια μοναδική βίλα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, αποτελώντας τον τέλειο συνδυασμό αληθινής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και της φυσικής γοητείας του νησιού.

Αυτή η επιπλωμένη βίλα εκτείνεται σε 133 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μια ενιαία κουζίνα/σαλόνι, δύο μπάνια και ένα μπάνιο για τους επισκέπτες, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για οικογένειες ή ομάδες που αναζητούν κομψότητα και άνεση.

Η βίλα με τις πανοραμικές θέες στη θάλασσα προσφέρει στιγμές ηρεμίας και περισυλλογής, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης. Δεν αποτελεί απλώς μια κατοικία, αλλά ένα καταφύγιο, όπου ο κήπος προσφέρει έναν ήρεμο παράδεισο για χαλάρωση και κοινωνικές εκδηλώσεις με φίλους και οικογένεια.

Προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον υπέροχο τρόπο ζωής των ελληνικών νησιών, αυτή η βίλα στη Χρυσή Ακτή ενσαρκώνει την άνεση και την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών.
Características
Referencia
7-659
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
133 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 980.000
Eficiencia energética
año de construcción
2008
calefacción
Individual, por estufa
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante