Piso de una habitación muy buen estado, primera planta, Platia Attikis, Attiki

Attiki
  • € 125.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
Descripción
Αναζητάτε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης; Το διαμέρισμά μας είναι ιδανικό για εσάς. Απλό, λειτουργικό και ποιοτικό, προσφέρει μια άνετη διαμονή για ζευγάρια, φοιτητές ή επισκέπτες. Με έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού και μια ευρύχωρη βεράντα για χαλάρωση, παρέχει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το διαμέρισμα διαθέτει μία φωτεινή κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο με καιν ούρια είδη υγιεινής.
Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στο μετρό της Αττικής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα της πόλης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Αποδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αττική ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και εκτείνεται γύρω από την ομώνυμη πλατεία. Η Αττική συνορεύει με τις συνοικίες Σταθμός Λαρίσης, Κολωνός, Σεπόλια, Άγιος Νικόλαος, Αγίου Μελετίου, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Βικτωρίας, Λόφος Σκουζέ και Θυμαράκια.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η συνοικία πήρε το όνομα της από τη γνωστή πλατεία Αττικής που υπήρχε αρκετά χρόνια στην περιοχή. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Προσβασιμότητα: Στην περιοχή βρίσκεται ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών, γνωστός και ως «Σταθμός Λαρίσης». Ο σταθμός εκτελεί δρομολόγια τρένων προς μια πληθώρα προορισμών όπως η Θεσσαλονίκη, το Κιάτο και το Αεροδρόμιο. Παράλληλα, στο σημείο υπάρχει και εξυπηρετεί τους πολίτες η γραμμή του μετρό, ενώ τρεις λεωφορειακές γραμμές έχουν αφετηρία έξω από τον Σταθμό.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Información
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Características
Referencia y fecha del anuncio
W-02UVKS - 26/03/2024
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
50 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 125.000
Eficiencia energética
año de construcción
2008
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante