Piso de tres habitaciones primera planta, Hilton, Ilisia

Ilisia
  • € 450.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 1
Descripción
Βρείτε το νέο σας ακίνητο σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της περιοχής του Χίλτον, με θέα την πλατεία Ουρουγουάης και το ξενοδοχείο Χίλτον, δίπλα σε καφετέριες, εστιατόρια και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Αυτό το βολικά τοποθετημένο, ευρύχωρο και φωτεινό ακίνητο των πέντε δωματίων βρίσκεται σε ένα καλοδιατηρημένο κτήριο και εκτείνεται σε 130 τ.μ. Το μπροστινό μπαλκόνι έχει βορειοδυτικό προσανατολισμό προς την πλατεία και το πίσω μπαλκόνι βλέπει στην οδό Θέτιδος. Το ακίνητο είναι διαμπερές με ωραίο φως και αέρα και η πρόσοψη του είναι επί της Μιχαλακοπούλου. Το ακίνητο λειτουργεί σας επαγγελματικός χώρος, μισθωμένο έως τον Οκτώβριο και χρήζει ανακαίνισης. Επίσης διαθέτει αποθήκη υπογείου.
Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο σε έναν από τους ωραιότερους και διάσημους δρόμους της περιοχής κατάλληλο για όλες τις χρήσεις.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη. Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ και ψηφίστηκαν ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Τα Ιλίσια είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Información
otras características
Exterior
Instalación tv con antena parabólica
Características
Referencia y fecha del anuncio
W-02V68M - 29/03/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
130 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 450.000
Eficiencia energética
año de construcción
1967
calefacción
Central, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante