Piso de dos habitaciones tercera planta, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
  • € 1.600/mes
  • 3
  • 106
  • 2
  • 3
Anuncio actualizado el 01/05/2024
Descripción
Διαμπερές και πολύ φωτεινό οροφοδιαμέρισμα στο Κολωνάκι σε πολυκατοικία κατασκευής του 1964. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και έχει ανακαινισθεί μερικώς το 2019. Βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου κοντά στο Μετρό του Ευαγγελισμού.

Το διαμέρισμα είναι στον 3ο όροφο 106τμ και αποτελείται από μεγάλο καθιστικό με θέα, κλειστή ανακαινισμένη κουζίνα, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC καθώς και δωμάτιο laundry. Διαθέτει διπλά τζάμια στην πρόσοψη, κλιματιστικά, ανεμιστήρα οροφής στο ένα υπνοδωμάτιο καθώς και κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Características
Referencia
UR1185
contrato
Alquiler
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
106 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 1.600/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1965
calefacción
Central, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante