Piso de dos habitaciones muy buen estado, segunda planta, Skeparni, Ampelokipoi

Ampelokipoi
  • € 170.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
Anuncio actualizado el 04/04/2024
Descripción
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 92 τ.μ. στους Αμπελόκηπους, διαμπερές, φωτεινό, στον 2ο όροφο μιας πολύ καλά διατηρημένης οικοδομής του 1983 με θέση στάθμευσης. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με ντουζιέρα. Έγινε ανακαίνιση το 2023 μαζί με τα ηλεκτρολογικά.

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 250 Ευρώ που δεν βγαίνει αντικλείδι, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από πολύ ποιοτικά υλικά και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Το δάπεδο είναι από πλακάκι.

Η κουζίνα είναι ιταλική αξίας 10.000 Ευρώ. Προσφέρονται ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Υπάρχει ευρύχωρη αποθήκη σε ένα από τα δύο μπαλκόνια κατασκευασμένη από υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης σε πυλωτή.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, διαθέτει δύο βεράντες και είναι εξαιρετικά ηλιόλουστο. Έτσι, διασφαλίζεται αερισμός και άπλετος φυσικός φωτισμός, στοιχεία πολύ σημαντικά για την καλή λειτουργικότητα ενός σπιτιού.

Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει μεγάλους και φωτεινούς χώρους και είναι κατάλληλο για εσάς που αναζητάτε ένα εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό σπίτι στους Αμπελόκηπους. Στην περιοχή υπάρχουν καταστήματα για κάθε ανάγκη, φαρμακεία, super market, στάσεις λεωφορείων, σχολεία, φροντιστήρια και πάρκα.

Καινούργιο διαμέρισμα προς πώληση. Καλέστε μας τώρα και ζητήστε να δείτε το συγκεκριμένο διαμέρισμα από κοντά! Κωδικός ακινήτου: 1004
Características
Referencia
1004
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
92 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 170.000
gastos de comunidad
€ 10/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1983
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante