Piso de dos habitaciones Πάροδος Λαχανά 1-15, 563 34, Ελευθέριο-Κορδελιό, Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-KordelioΠάροδος Λαχανά 1-15, 563 34, Ελευθέριο-Κορδελιό
  • € 125.000
  • 3
  • 87
  • 1
  • 1
Descripción

Κωδικός Ακινήτου 1071-8369

Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα σε πολύ κεντρικό σημείο του Κορδελιού, μια ανάσα από τη κεντρική αγορά. Έχει εμβαδόν 87τμ (77τμ καθαρά) και βρίσκεται στον 1ο όροφο (με ασανσέρ), μιας 4όροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Διαθέτει μπαλκόνι με τέντες, προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, αποθήκη, και έχει γίνει ριζική ανακαίνιση σε υδραυλικά και ηλεκτρολογικά. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, το πάτωμα από πλακάκι, τα κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Η θέρμανση είναι με κλιματιστικό αλλά υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης αερίου. Με κατάλληλη διαμόρφωση-ανακαίνιση, μπορεί άνετα να μετατραπεί σε ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, μια σαλονοκουζίνα και δύο μπάνια. Μπαίνοντας στο σπίτι, βρίσκεστε στη σαλονοτραπεζαρία. Μεγάλη, φωτεινή, θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στα δεξιά σας, ένας διάδρομος σας οδηγεί στο μπάνιο, και μετά στη κουζίνα. Και αυτή μεγάλη, με παράθυρο στον ακάλυπτο. Ακολουθεί η αποθήκη (με έτοιμες παροχές για να γίνει 2ο μπάνιο) και τα δύο δωμάτια. Ευρύχωρα και φωτεινά, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Τα δωμάτια όπως και το σαλόνι, μοιράζονται το ίδιο μπαλκόνι με θέα στη πλατεία. Πρόκειται για ένα ακίνητο μεγάλου αγοραστικού ενδιαφέροντος, λόγω της κομβικής θέσης του στη καρδιά του Κορδελιού, σε συνάρτηση με την ανταγωνιστική τιμή του. 


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Información
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Características
Referencia y fecha del anuncio
1071-8369 - 04/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
87 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 125.000
gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante