Piso de dos habitaciones cuarta planta, Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
  • € 130.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 4
Anuncio actualizado el 27/05/2024
Descripción
Εξαιρετικό δυάρι διαμέρισμα, στον 4ο όροφο εξαώροφης οικοδομής στο Κορδελιό προς πώληση. Βρίσκεται σε καλό σημείο, κοντά στο κέντρο του Κορδελιού, με άμεση πρόσβαση στην αγορά, σε σχολεία, υπηρεσίες, στην Περιφερειακή οδό κλπ.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια και ενιαία σαλοκουζίνα. Είναι διαμπερές, με μπαλκόνια εμπρός και πίσω και τέντες. Η είσοδος γίνεται από θωρακισμένη πόρτα. Τα κουφώματα που έχει είναι αλουμινίου ανοιγοανακλινόμενα με σήτες. Τα έπιπλα κουζίνας που έχει είναι πολύ καλής ποιότητας όπως και οι εγκατεστημένες ηλεκτρικές συσκευές (που είναι γνωστής ευρωπαϊκής μάρκας). Στο διαμέρισμα θα παραμείνουν και κάποια έπιπλα αλλά και κάποιος εξοπλισμός (π.χ. φωτιστικά)

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι ατομική και γίνεται με φυσικό αέριο ενώ υπάρχει εγκατεστημένο και ένα κλιματιστικό. Όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ανατολικό και ενδιάμεσο (4ος όροφος) έχουν ως αποτέλεσμα την οικονομική θέρμανση και ψύξη του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 συγκεκριμένες στεγασμένες θέσεις στάθμευσης οχήματος στην πιλοτή αλλά και μία μεγάλη αποθήκη 10 τ.μ.
Características
Referencia
EK-6452943
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
85 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 130.000
Eficiencia energética
año de construcción
2005
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante