Dúplex 125 m², Centro, Kassandra

Kassandra
  • € 370.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 24/04/2024
Descripción
Φωλιασμένο στα γαλήνια τοπία της Χαλκιδικής Ελάνης, αυτό το εξαιρετικό διώροφο σπίτι προσφέρει ένα απαράμιλλο μείγμα πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς. Από την υπερυψωμένη θέση του, διαθέτει εκπληκτική θέα σε θάλασσα και βουνό. Με πρόσβαση μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα, οι ένοικοι μπορούν να κατέβουν αβίαστα στην ιδιωτική παραλία. Πλαισιωμένο από καταπράσινα δέντρα και κοινόχρηστες παροχές, όπως η πισίνα και 2 θέσεις στάθμευσης, αυτό το ακίνητο αποτελεί την επιτομή της παράκτιας ζωής.

Στο εσωτερικό αυτής της εξαιρετικά σχεδιασμένης κατοικίας θα ανακαλύψετε μια αρμονική συγχώνευση στυλ και άνεσης. Εκτείνεται σε 125 τετραγωνικά μέτρα, το πλήρως επιπλωμένο εσωτερικό διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, και ξεχωριστή κουζίνα ιταλικού σχεδιασμού (Zaccarioto), εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές. Στο ισόγειο θα συναντήσετε ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο, ενώ στον επάνω όροφο θα βρείτε μια τεράστια βεράντα που προσφέρει μαγευτική θέα, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μπάνιο.

Πέρα από το γοητευτικό εσωτερικό του, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια σειρά από ανέσεις σχεδιασμένες για σύγχρονη διαβίωση. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κοινόχρηστη πισίνα, δύο θέσεις στάθμευσης, εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους, ηλεκτρικές τέντες και σύστημα φωτοβολταικών εγκατεστημένο στην οροφή, που σας εξασφαλίζει ευκολία και βιωσιμότητα. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η κατοικία αποτελεί την επιτομή της φινέτσας, που προσφέρεται με πολυτελή επίπλωση και πλήρη εξοπλισμό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εξαιρετικό σπίτι δικό σας. Αν αναζητάτε μια απόδραση για διακοπές, αυτό το ακίνητο υπόσχεται έναν τρόπο ζωής πολυτέλειας και χαλάρωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να προγραμματίσετε μια υπόδειξη και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να ζήσετε τη ζωή στα καλύτερά της.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Características
Referencia
W-02V85H
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
125 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 370.000
Eficiencia energética
año de construcción
2008
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Visita virtual
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante