Local comercial en Alquiler

KifissiaΚηφισιά
€ 12.000/mes
675 m²
3+ baños
Anuncio actualizado el 27/05/2024
Descripción
Κηφισιά, Κατάστημα Προς Ενοικίαση, ένα υπέροχο κατάστημα ιδανικό για επιχειρήσεις υγιεινού ενδιαφέροντος, συνολικής επιφάνειας 675 τ.μ. Το κατάστημα αποτελείται από τρία επίπεδα: το ισόγειο με επιφάνεια 250 τ.μ., το πατάρι με 90 τ.μ. και το υπόγειο με 335 τ.μ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα, 4 WC και 5 θέσεις στάθμευσης.
Κατασκευάστηκε το 2010 και διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Β. Τα δάπεδα είναι με πλακάκια και τα κουφώματα αλουμινίου. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, αποθήκη, ράμπα εκφόρτωσης, ανελκυστήρας φορτίων, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, εσωτερική σκάλα και κλιματισμός.
Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τραπέζια, καρέκλες και επαγγελματική κουζίνα. Είναι να φωτεινό με αίσθηση ευχάριστου περιβάλλοντος για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα. Η μοναδική τοποθεσία του, μόλις 300 μέτρα από την πλατεία της Κηφισιάς, αποτελεί προνομιακό σημείο για επιχειρήσεις. Κωδικός Συνεργάτη (ΝΜ11). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την RΕΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων) στο τηλέφωνο 2109834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr.
Características
Referencia
928846
contrato
Alquiler
tipología
Local comercial
superficie
675 m²
habitaciones
3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Situación en esquina
Cable óptico
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 12.000/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante