Edificio en Venta

Nikiforos Fokas
  • € 198.000
  • 3
  • 167
  • 1
Descripción
Αποκλειστική ανάθεση!
Διώροφη κατοικία προς πώληση με υπόλοιπο δόμησης και κήπο στη Γωνιά Ρεθύμνου. Πρόκειται για κατοικία συνολικής επιφάνειας 166,53 τ.μ. σε οικόπεδο 877,09 τ.μ.
Στον πρώτο όροφο της κατοικίας υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με κουζίνα - τραπεζαρία - καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ο συγκεκριμένος όροφος διαθέτει περιμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στα βουνά και την ευρύτερη περιοχή.
Το ισόγειο του κτιρίου είναι ημιτελές και έχει χωριστεί σε μεγάλο ενιαίο χώρο που μπορεί να μετατραπεί σε αποθήκη, γκαράζ ή χώρο πολλαπλών χρήσεων και σε ένα ημιτελές στούντιο-ξενώνα.
Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει μεγάλο κήπο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το ακίνητο μπορεί να οικοδομήσει έως και 400 τ.μ. εκ των οποίων μόνο τα 167 τ.μ. έχουν καλυφθεί. Μπορεί στη συνέχεια με τις κατάλληλες εργασίες (διαμόρφωση κήπου, κατασκευή πισίνας και υπαίθριου μπάρμπεκιου, δημιουργία φράχτη κ.λ.π.) να μετατραπεί στο σπίτι των ονείρων σας!
Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.
Características
Referencia y fecha del anuncio
968 - 30/04/2024
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
167 m²
habitaciones
3 habitaciones, 1 baño
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Exterior
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 198.000
Eficiencia energética
año de construcción
2003
estado
Para reformar
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante