Piso de dos habitaciones Βυζαντίου, 15, Centro, Kilkís

KilkísΒυζαντίου, 15
  • € 9.900
  • 3
  • 76
  • 2
  • E
Descripción
Προσοχή:
Προκαταβολή 10000€ για 60 μήνες ενοικίαση 165/μήνα σε προπληρωμή συμβόλαιου ιδανικό για στρατιωτικούς, φοιτητές ή και όποιον έρθει για 4 έτη!
(Αξίζει στεγαστικό δάνειο για αυτήν την περίπτωση γιατί εμπίπτει σε δανεισμό προς στέγαση)
Όταν κλείσει το 4 ετή συμβόλαιο ξεκινάει η ανακαίνιση του χώρου με τα έξοδα δικά μου από την καταβολή των ενοικίων χωρίς να υπολογίζετε ο χρόνος εργασίας στο χρόνο ενοικίασης.

Στην περίπτωση 4 έτους προπληρωμής γίνεται ειδικό συμβόλαιο που επιτρέπει την επινοικίαση μόνο με 10% φορολογία στον κύριο ενοικιαστή και όχι 35% που είναι στο παρών (εκτός αν "τύχει" να αλλάξουν "τυχαία" την παρούσα νομοθεσία)

300€ τιμή ενοικίασης ανά μήνα με 1 μήνα προκαταβολή και με δυνατότητα να δωθεί και επιπλωμένο στην τιμή αυτή.

72000 πώληση και μέχρι τέλος Ιουνίου 54000€ με τα 4000 σε ελαστική εξόφληση.

Δυάρι εν δυνάμει μετατροπής σε τριάρι πολύ καλή περίπτωση για οικογενειάρχες καθώς από το κέντρο απέχει ένα λεπτό με τα πόδια και είναι δίπλα από σούπερ μάρκετ και δημοτικό σχολείο 200 μέτρα από λύκειο και εξίσου κοντά σε πάρκα.

Έχει όπως το επάνω διαμέρισμα θέση για τζάκι, σόμπες ξύλου που ξεκινά από τον υπόγειο χώρο, λέβητα πετρελαίου και κλιματισμό.(και στο υμιυπόγειο μπορεί να γίνει διαμέρισμα με παροχή καμινάδας)
Διαθέσιμος κήπος με αυλή για να βάλετε κιόσκι, μπάρμπεκιου και φυτά, λαχανικά

Χρήζει ανακαίνισης 3000-10000€ περίπου για να είναι πλήρως λειτουργικό με τον μάστορα - τεχνίτη από μέρους μου αφού κλείσει το συμβόλαιο.

Είναι συνέχεια της αγγελίας του άνωθεν ορόφου στην φωτογραφία οικήματος και αξίζει να το δείτε ως πακέτο 108000€ μέχρι τον Ιούνιο μόνο.

Οι τρόποι πληρωμής είναι πολλοί ως προς τη μέθοδο καταβολής των χρημάτων και μπορώ να ακούσω κάθε πρόταση αγοραστή - επενδυτή ή ανταλακτή.

Μαζί δίνονται 33τμ υπόγειος χώρος ή 67τμ αν αγοραστεί με το άνωθεν διαμέρισμα και με δυνατότητα προς μετατροπή σε διώροφη μεζονέτα ή τριώροφη, εναλλακτικά διαχωρισμού σε 4 από 40τμ περίπου γκαρσονιέρες για ενοικίαση σε φοιτητές με τον υμιυπόγειο χώρο σε επικοινωνία εσωτερικής σκάλας με τον παρών ημιόροφο στην παρούσα αγγελία ως μεζονέτα +33τμ σε κάθε 40αρι στο περίπου διαμέρισμα.

Επίσης με 25000€ διατίθεται και πώληση των δικαιωμάτων για κτίσιμο στην ταράτσα 80τμ ή για ενγκατάσταση προκάτ κατοικίας που δεν απαιτεί άδεια (δική σας επιλογής)
Información
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Amueblado
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-6488043 - 03/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
76 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Entresuelo
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 9.900
gastos de comunidad
€ 250/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1983
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular