Piso de una habitación Χανιά, Centro, La Canea

La CaneaΧανιά
  • € 335.000
  • 2
  • 46
  • 1
  • B
  • No
Anuncio actualizado el 11/04/2024
Descripción
Παραθαλάσσιο διαμέρισμα στο Μάλεμε προς πώληση.
Μπείτε στην πολυτέλεια με αυτό το γοητευτικό ισόγειο διαμέρισμα 45,65μ², που βρίσκεται σε ένα αποκλειστικό παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών. Αυτή η κατοικία περιβάλλεται από καταπράσινους κοινόχρηστους κήπους και διαθέτει μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, αυτή η κατοικία προσφέρει την επιτομή της παραθαλάσσιας ζωής.
Καθώς μπαίνετε, σας υποδέχεται ένα φιλόξενο σαλόνι και τραπεζαρία με ενιαία διαρρύθμιση, που συνδυάζει απρόσκοπτα τη λειτουργικότητα με την κομψότητα. Η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα συμπληρώνει τον χώρο διαβίωσης, παρέχοντας μοντέρνα άνεση για την καθημερινή ζωή.
Οι κάτοικοι έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην ευρύχωρη κοινόχρηστη πισίνα, ιδανική για να απολαύσετε χαλαρές βουτιές και να απολαύσετε τον ήλιο. Ένας καθορισμένος χώρος στάθμευσης εξασφαλίζει άνεση στους κατοίκους και τους επισκέπτες, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο κατάλυμα.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, παρέχοντας άνεση και ιδιωτικότητα στους ενοίκους. Μια σκεπαστή βεράντα προσφέρει έναν γοητευτικό υπαίθριο χώρο για χαλάρωση και δείπνο στο ύπαιθρο, ενώ ένας ιδιωτικός κήπος προσθέτει μια επιπλέον νότα ηρεμίας και γαλήνης.
Σχεδιασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το σπίτι αποπνέει στυλ, κομψότητα και ζεστασιά. Από τους κομψούς εσωτερικούς χώρους μέχρι τους γαλήνιους εξωτερικούς χώρους, κάθε πτυχή της κατοικίας έχει δημιουργηθεί με προσοχή.
Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του ακινήτου είναι η εξαιρετική του θέση δίπλα στη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία ή επένδυση σε ακίνητα. Είτε αναζητάτε ένα ήσυχο καταφύγιο είτε μια προσοδοφόρα ευκαιρία ενοικίασης, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες απόλαυσης και δημιουργίας εισοδήματος.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου - προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και ζήστε τη γοητεία της παραθαλάσσιας ζωής σε αυτό το εξαίσιο παραθαλάσσιο συγκρότημα. Η παράδοση αναμένεται σε 18 μήνες, προσφέροντας άφθονο χρόνο για να προβλέψετε και να σχεδιάσετε τον παραθαλάσσιο τρόπο ζωής που ονειρεύεστε.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7135.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Características
Referencia
931495
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
46 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Piscina
Jardín privado
Costes
precio
€ 335.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante