Ático nuevo, 150 m², Pueblo principal - Chora, Rodas

Rodas
  • € 530.000
  • 4
  • 150
  • 3
  • 3
Anuncio actualizado el 24/04/2024
Descripción
Αν είστε λάτρεις της πόλης αλλά και της πολυτέλειας, αυτό το εκπληκτικό διώροφο ρετιρέ με πισίνα, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πόλης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς!
Αποτελεί μέρος υπερσύγχρονου συγκροτήματος τριών μόνο συνολικά κατοικιών, που συνδυάζει γεωμετρική αρμονία, μινιμαλιστική προσέγγιση και σύγχρονη πολυτέλεια.
Η μοναδική στο είδος της μεζονέτα των 178 τ.μ. βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Ρόδου και πραγματικά θα σας παρέχει την απόλυτη αφθονία ανέσεων. Ο κάτω όροφος αποτελείται από ένα εξαιρετικά άνετο ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν τη ροή του φυσικού φωτός, 1 master υπνοδωμάτιο, 1 μικρότερο και 2 λουτρά. Όλα τα δωμάτια του πρώτου ορόφου έχουν περιμετρικά πρόσβαση σε μπαλκόνια με θέα τον απέραντο ορίζοντα ενώ η ιδιωτική πισίνα, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, θα σας χαρίσει τις πιο όμορφες στιγμές τις καλοκαιρινές μέρες παρέα με φίλους και οικογένεια.

Μια εσωτερική σκάλα ενώνει τον πρώτο με τον δεύτερο όροφο, που είναι σχεδιασμένος σε ένα εκλεπτυσμένο στιλ σοφίτας. Η σοφίτα αποτελείται από 1 master υπνοδωμάτιο και 1 λουτρό και έχει πρόσβαση σε βεράντα αποκλειστικής χρήσης 35 τ.μ., με εγκαταστάσεις BBQ, κάτω από ειδικά διαμορφωμένη ξύλινη πέργκολα για αμέτρητες στιγμές διασκέδασης.

Οι νέοι ιδιοκτήτες αυτού το ακινήτου μπορούν να απολαύσουν τις σύγχρονες παροχές του, όπως υπόγειος χώρος για αποθήκη & γκαράζ με προεγκατάσταση ηλ. φόρτισης αυτοκινήτου και γενικότερα έναν μοντέρνα σχεδιασμένο και σύγχρονο χώρο.

Επιπλέον οι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους αφού μπορούν να επιλέξουν κουζίνα, είδη υγιεινής, πλακάκια, πορτες και κουφώματα.
Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με ψηφιακούς θερμοστάτες, θερμοπρόσοψη, ειδικά ηχομονωτικά κουφώματα με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα,ηλεκτρικά ρολά, εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το ακίνητο είναι το όνειρο κάθε αγοραστή καθώς αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή για αξιοποίηση ως επενδυτικό ακίνητο.

* Πρόσθετες πληροφορίες

Αποτελεί τμήμα νέου συγκροτήματος κατοικιών. Χρόνος αποπεράτωσης έως 12 μήνες μετά από συμφωνία.
Características
Referencia
W-02NZRZ
contrato
Venta
tipología
Ático | Inmueble de lujo
superficie
150 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
3° planta, con ascensor
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Piscina
Costes
precio
€ 530.000
Eficiencia energética
año de construcción
2024
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, por bomba de calor
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante