Piso de dos habitaciones quinta planta, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 1.200/mes
  • 3
  • 100
  • 2
  • 5
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción
Στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσφέρεται προς ενοικίαση ένα όμορφο διαμέρισμα επιφάνειας 100 τ.μ. Βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας κατοικίας κατασκευής 2005 και διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν άνετο σαλόνι, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, WC και ένα χώρο laundry. Η επιπλέον άνεση παρέχεται από τη βεράντα του, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε μια καλή θέα.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχουν κλιματιστικά για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας.

Οι χώροι είναι φωτεινοί και άνετοι, με δάπεδα από παρκέ και πλακάκια, κουφώματα από αλουμίνιο με διπλά τζάμια για μέγιστη μόνωση.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσφέρει εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια, προσφέροντας μια άνετη και φιλική περιβαλλοντική εμπειρία. Ο κωδικός ακινήτου είναι: 11497. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr.
Características
Referencia
11497
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
100 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
5° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.200/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2005
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante