Piso de tres habitaciones nuevo, entresuelo, Paradeisos, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
  • € 2.100/mes
  • 4
  • 115
  • 2
  • E
Anuncio actualizado el 14/05/2024
Descripción
Προς Ενοικίαση: Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα διπλοκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο. Η κατοικία, επιφανείας 115 τ.μ., κατασκευής του 2023, βρίσκεται σε ημιόροφο και προσφέρει άνετους χώρους με τρία υπνοδωμάτια. Διαθέσιμο από 10/05/2024.

Το σπίτι διαθέτει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη ανοικτή κουζίνα, ενώ διαθέτει δύο μπάνια για μεγαλύτερη άνεση. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη, ασανσέρ με μεγάλο θάλαμο, βεράντα, θερμοπρόσοψη και κήπο. Επίσης, υπάρχει πισίνα κοινόχρηστη για δύο οικογένειες, συναγερμός και κλειστό κύκλωμα TV για ασφάλεια.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ενεργειακό τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coil οροφής. Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία ενέργειας. Η θέση στάθμευσης βρίσκεται στο υπόγειο.

Η κατοικία διαθέτει θέα καινούργιας κατασκευής μοντέρνου τύπου, με παρκέ δάπεδα και αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Έχει ενεργειακή κλάση Α+ και είναι διαμπερές, παρέχοντας άριστη φυσική εξαερισμό.

Το ακίνητο διαθέτει θυροτηλεόραση και βρίσκεται σε βορειοανατολικό προσανατολισμό. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ασφάλτου και το ρεύμα είναι νυχτερινό. Τέλος, η κατοικία βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ήσυχη και ήρεμη διαβίωση.

Κωδικός ακινήτου: 11444

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr
Características
Referencia
11444
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
115 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Entresuelo, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 2.100/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante