Piso de tres habitaciones muy buen estado, segunda planta, Kato Petralona, Petralona

Petralona
  • € 160.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 29/04/2024
Descripción
Στην όμορφη γειτονιά των Κάτω Πετραλώνων, διατίθεται προς πώληση ένα πανέμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα, με επιφάνεια 85 τ.μ. και κατασκευή που χρονολογείται από το 1960, αλλά έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2020. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 δωμάτια, κουζίνα ανοικτού τύπου, δύο μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία, προσφέροντας έναν λειτουργικό και φωτεινό χώρο διαβίωσης. Η βεράντα προσθέτει έναν άνετο χώρο για χαλάρωση, ενώ η καλή θέα προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ασανσέρ.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και διαθέτει ποιοτικά υλικά, όπως μάρμαρο, μωσαϊκό και πλακάκι στα δάπεδα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενώ η θέρμανση προέρχεται από κλιματιστικά.

Η ενεργειακή κλάση είναι Γ, ενώ το διαμέρισμα είναι γωνιακό, διαμπερές και προσανατολισμένο προς την πρόσοψη. Είναι κατάλληλο τόσο για οικία όσο και για επαγγελματική χρήση. Η πρόσβαση είναι άμεση και γίνεται από άσφαλτο. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11429 και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.cityproperties.gr.
Características
Referencia
11429
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
85 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 160.000
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Óptimo / Reformado
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante