Piso de una habitación Κυψέλη, Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

KipseliΚυψέλη
  • € 124.000
  • 2
  • 56
  • 1
  • SS
Anuncio actualizado el 18/05/2024
Descripción
Ήσυχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα σε αυλή με δέντρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην ανερχόμενη περιοχή της Κυψέλης, δίπλα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Πλατεία Φωκίωνος Νέγρη, διπλα σε καφέ και ταβέρνες. Ανακαινίστηκε πλήρως τον Ιανουάριο του 2024, με υψηλές προδιαγραφές και με τη βοήθεια αρχιτέκτονα και διακοσμητή εσωτερικών χώρων. Μόνο η κουζίνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης.
Είναι πολύ ήσυχο. Ανοίγει με δύο διπλές μπαλκονόπορτες σε αυλή και μεγάλο κοινόχρηστο κήπο. Ο εξωτερικός χώρος έχει καθαριστεί και ανανεωθεί με εγκατασταση νέου φωτισμού.
Καινούργια ηλεκτρολογικά με πιστοποιητικό ηλεκτρικής ασφάλειας, καινούργια υδραυλικά, άμεσο ζεστό νερό 24 ώρες την ημέρα με ταχυθερμοσίφωνο, θυροτηλεόραση, σήτες σε όλα τα κουφώματα, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου (λειτουργεί).
Σημειωτέο, το κτίριο ειναι προσεγμενο με διαχειριστή που μένει στο κτίριο. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
Referencia
836047
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
56 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Semi-sótano, con ascensor
otras características
Jardín privado
Costes
precio
€ 124.000
Eficiencia energética
año de construcción
1971
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de metano
Eficiencia energética
Η
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante