Ático 128 m² con balcón, Centro, Chalandri

Chalandri
  • € 440.000
  • 4
  • 128
  • 3
  • 4
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción
Αυτό το όμορφο οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στο Χαλάνδρι και έχει μέγεθος 128 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1988 και βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτηρίου με ασανσέρ. Είναι ελεύθερο για αγορά και προσφέρει μια ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα μεγάλο και άνετο σπίτι στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια κλειστή κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία, ενώ υπάρχουν επίσης τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Υπάρχει επίσης ένα τζάκι για να απολαμβάνετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η απέραντη βεράντα προσφέρει μια απεριόριστη θέα στην πόλη και ωραίες γωνιες για το πρωινό ή το απόγευμα.

Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ασανσέρ και δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης, προσφέροντας επίσης ασφαλή και βολική στάθμευση για τα αυτοκίνητά σας. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή και προσφέρει μια ευκαιρία επένδυσης.

Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Πιστοποιητικό σε Εξέλιξη, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Ρετιρέ, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10568, www.cityproperties.gr
Características
Referencia
10568
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
128 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
4° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 440.000
Eficiencia energética
año de construcción
1988
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante