Piso de tres habitaciones muy buen estado, segunda planta, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
  • € 2.500/mes
  • 4
  • 210
  • 3
  • 2
Anuncio actualizado el 17/05/2024
Descripción
Σπάνιο και πολύ γοητευτικό διαμέρισμα σε κεντρική και ήσυχη τοποθεσία του Παλαιού Φαλήρου, 5 λεπτά από το Πάρκο του Φλοίσβου και τη Μαρίνα, το εμπορικό κέντρο καθώς και τον σταθμό του τραμ. Προσφέρεται για μακροχρόνιες μισθώσεις και είναι ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Μπορεί να μισθωθεί και επιπλωμένο κατόπιν συνεννόησης.

Αυτό το αριστοκρατικό διαμέρισμα είναι 210 τ.μ. στον 2ο όροφο. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας (με ντουζιέρα και τουαλέτα), 1 μπάνιο, 1 WC, μπαλκόνια, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, συναγερμό, πάρκινγκ κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Características
Referencia
FR526
contrato
Alquiler
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
210 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 2.500/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante