Piso de una habitación Βύρωνας, Metamorfosi Virona, Vironas

VironasΒύρωνας
  • € 75.000
  • 2
  • 83
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción
Διατίθεται υπογειο διαμέρισμα προς πώληση στον Βύρωνα:

Ανακαλύψτε το μοναδικό αυτό διαμέρισμα στον κεντρικό Βύρωνα, έναν πράσινο κεντρικό προορισμό που προσφέρει ευκολία πρόσβασης στις σημαντικότερες περιοχές της πόλης. Το ακίνητο 83 τ.μ. αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, μια φωτεινή κουζίνα και σαλόνι, προσφέροντας μια ευρύχωρη και λειτουργική διαρρύθμιση. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη 7τ.μ. καθώς και αποκλειστική χρήση αυλής.
Κατασκευασμένο το 1981, το διαμέρισμα προσφέρει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο καθώς και θερμοσίφωνα για ζεστό νερό. Επίσης,τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια, τα δάπεδά του είναι πλακάκι και έχει τοποθετηθεί πόρτα ασφαλείας.
Αν και χρήζει ανακαίνισης, το διαμέρισμα προσφέρει ευκαιρίες προσαρμογής και δημιουργίας του ιδανικού περιβάλλοντος σύμφωνα με τα προσωπικά σας γούστα. Η κατοικία είναι προσόψεως και διαμπερής, ενώ ο νοτιοδυτικός προσανατολισμός εξασφαλίζει φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η ήσυχη γειτονιά και η κοντινή απόσταση από συγκοινωνίες και το κέντρο της πόλης, καθιστούν το διαμέρισμα ιδανική επιλογή για φοιτητές, επαγγελματίες και επενδυτές.
Αυτό το ακίνητο είναι σε μια περιοχή που συνεχώς αναπτύσσεται, και πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στο RE/MAX Real Advisor. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο ακίνητο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://my.matterport.com/show/?m=KLCcBCLWDuA
Características
Referencia
705872
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
83 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
otras características
Puerta blindada
Exterior
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 75.000
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Para reformar
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante