Piso de dos habitaciones Κέντρο, Centro, Oreokastro

OreokastroΚέντρο
  • € 500/mes
  • 2
  • 85
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 22/05/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 11495 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2004 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , διπλά τζάμια, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 500 €
 Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Características
Referencia
11495
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
85 m²
habitaciones
2 dormitorios, 1 baño
planta
1° planta
otras características
Puerta blindada
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 500/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2004
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante