Casa unifamiliar 130 m², Agios Panteleimonas, Marathonas

Marathonas
  • € 270.000
  • 5
  • 130
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 23/04/2024
Descripción
Αυτή η πανέμορφη μεζονέτα στον Σχοινιά Μαραθώνα προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική κατοικία στα περίχωρα της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 130 τ.μ., αυτή η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.
Η θέα από το σπίτι είναι απλά εκπληκτική, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο από τις ευρύχωρες βεράντες. Το ιδιωτικό οικόπεδο 90 τ.μ. περιλαμβάνει αυτόματο πότισμα γκαζόν, χώρο μπάρμπεκιου για κοινή χρήση και χώρο στάθμευσης. Ο φράχτης από φυσική πέτρα προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς.
Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλές ανέσεις, όπως τζάκι, ηλεκτρικά ρολά, αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση και κλιματισμό. Έχει πλήρη εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου πιάτων και δύο τηλεοράσεων. Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τον πρώτο όροφο περιλαμβάνοντας την ενιαία κουζίνα και το σαλόνι με WC, τον δεύτερο όροφο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη, και το ισόγειο με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντους και μια ακόμα αποθήκη.
Το αρχοντικό είναι έτοιμο με το κλειδί στο χέρι, και είναι ένας ιδανικός τόπος για όσους αναζητούν άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια όμορφη τοποθεσία. Προμήθεια 2%
Características
Referencia
5777EMI
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
130 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 270.000
Eficiencia energética
año de construcción
2012
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante