Piso de tres habitaciones nuevo, primera planta, Dikastika, Marathonas

Marathonas
  • € 180.000
  • 3
  • 116
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 23/04/2024
Descripción
Αυτό το διαμέρισμα τύπου B1 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία στην πανέμορφη περιοχή του Σχοινιά στην Ελλάδα. Με συνολική επιφάνεια 116,1 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και χώρο για μια οικογένεια ή έναν όμιλο φίλων.

Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών υπό κατασκευή, που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσης, με συνολική έκταση 717 τετραγωνικών μέτρων στο οικόπεδο 1043 τετραγωνικών μέτρων. Η παραλία του Σχοινιά είναι προσβάσιμη σε μόλις 8 λεπτά με τα πόδια.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και διαθέτει τρία κοινόχρηστα αποθηκευτικά χώρους συνολικά 13 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Οι υψηλές προδιαγραφές και ο σύγχρονος σχεδιασμός περιλαμβάνουν μαροκινό μάρμαρο, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, πλακάκια στις βεράντες, κάμερα καταγραφής στην είσοδο και πολλά άλλα.

Το συγκρότημα διαθέτει αντισεισμικό σχεδιασμό, τζάκια, σάουνες (σε ορισμένα διαμερίσματα), φωτεινά δωμάτια, ευρύχωρες βεράντες και αυτόνομη θέρμανση. Επιπλέον, υπάρχει παρκινγκ, κάμερα ασφαλείας στην είσοδο και πολλές άλλες πρόνοιες.

Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 3-7 μηνών μετά την πώληση, προσφέροντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τον χώρο σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις. Προμήθεια 2%
Características
Referencia
5814EMI
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
116 m²
habitaciones
3 dormitorios, 1 baño
planta
1° planta
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Piscina
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 180.000
Eficiencia energética
año de construcción
2020
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante