Piso de tres habitaciones primera planta, Palaia Kokkinia, Kaminia - Palaia Kokkinia

Kaminia - Palaia Kokkinia
  • € 135.000
  • 4
  • 91
  • 1
  • 1
Anuncio actualizado el 23/04/2024
Descripción
Ανακαλύψτε την αστική ζωή στην καλύτερή της μορφή στη Νίκαια! Αυτό το διαμέρισμα 91m² με 3 υπνοδωμάτια είναι ένα πολύτιμο κειμήλιο σε καλή κατάσταση, με κομψή σχεδίαση και αποκαλυπτικό προσανατολισμό προς το νότο για βέλτιστο φυσικό φως. Χτισμένο το 1976 με στερεά κατασκευή από τούβλα και σκυρόδεμα, βρίσκεται στον βολικό πρώτο όροφο.

Βήματα μακριά από έναν καλά εξοπλισμένο χώρο, περιλαμβάνοντας έναν ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βασικές ανέσεις όπως ατομικό ζεστό νερό, κεντρική θέρμανση και συνδεδεμένο θερμοστάτη. Απολαύστε το αστικό στυλ με αποκαλυπτική θέα προς την πόλη και την εγγύτητα προς βασικές υπηρεσίες, σχολεία, σούπερ μάρκετ και σταθμούς μεταφοράς.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει περισσότερα από ένα απλό σπίτι. Είναι ένας τρόπος ζωής. Από τις κοντινές παραλίες μέχρι την εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτή την αστική καταφύγιο. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία - κλείστε το ραντεβού σας σήμερα! Προμήθεια 2%
Características
Referencia
7095EMA
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
91 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Costes
precio
€ 135.000
Eficiencia energética
año de construcción
1976
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante