Piso de una habitación Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 70.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 4
  • No
Anuncio actualizado el 24/04/2024
Descripción
Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα στην Δελφών κοντά στο Ιπποκράτειο στον 4ο όροφο, χωρίς ασανσέρ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 52 τ.μ. και αποτελείται από 1 Δωμάτιο μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα. Τα κουφώματα είναι καινούρια από PVC , με διπλά τζάμια, έχει Πόρτα Ασφαλείας και τα πατώματα είναι με πλακάκια και laminate. Επίσης είναι προσόψεως, πολύ φωτεινό με μεγάλη ανοιχτωσιά και δίπλα σε αστικές συγκοινωνίες, μετρό, παραλία και κοντά στο κέντρο της πόλης. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Υπο έκδοση. Τιμή: €70.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
938517
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
52 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
4° planta
otras características
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 70.000
gastos de comunidad
€ 10/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1969
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante