Ático Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών, Ag. Meletiou - Viktorias Sq. - Marni, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΛεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 572.000
  • 5
  • 264
  • 2
  • 6
Anuncio actualizado el 30/05/2024
Descripción
Διατίθεται αποκλειστικά από εμάς προς πώληση υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών , ρετιρέ, 6ου και 7ου ορόφου με δώμα και εκπληκτική θέα!
Αναζητάτε έναν εντυπωσιακό χώρο που να σας προσφέρει πολυτέλεια και λειτουργικότητα; Αυτό το διαμέρισμα στον 6ο όροφο με δώμα στον 7ο, που συνδέεται με εσωτερική σκάλα με το υπόλοιπο σπίτι, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!
Με εντυπωσιακά σύγχρονη διαρρύθμιση το εμβαδόν του ακινήτου είναι 264 τ.μ.. Αποτελείται από 3 Υ/Δ άνετα, (1 Master με δικό του μαρμάρινο μπάνιο), τα οποία σας προσφέρουν απόλυτη άνεση και πολυτέλεια στον τομέα της χαλάρωσής σας. Το ακίνητο διαθέτει 1 γραφείο, 2 μπάνια, 1 κουζίνα, 2 βεράντες, 2 μπαλκόνια και 2 σαλόνια, ένα εκ των οποίων ευρύχωρο, όπου φιλοξενείται και η τραπεζαρία και που είναι οι ιδανικοί χώροι για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, καθώς και την οικογένειά σας, ενώ η ανακαινισμένη και λειτουργική κουζίνα σας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη μαγειρική σε έναν εντυπωσιακό χώρο.
Έχει κατασκευαστεί το 1974 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2008 με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Διαθέτει κεντρική μονάδα κλιματισμού, ηλιακό τριπλής ενέργειας, boiler, 2 τζάκια, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για φυλάκιο security, B.B.Q., εσωτερική σκάλα, τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα, συναγερμό, πλειάδα αποθηκευτικών χώρων, κουφώματα p.v.c. με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά, νέα μόνωση στην ταράτσα και βεράντες 40 τ.μ. στον 6ο και 25 τ.μ. στον 7ο όροφο. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από μασίφ ξύλο μοντέρνου σχεδιασμού, μάρμαρο Διονύσου και πλακάκι αρίστης ποιότητας. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και κοντά σε συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα, μουσεία, supermarkets κτλ. Έχει νότιο προσανατολισμό και θέα ανεμπόδιστη και πανοραμική τόσο προς την Ακρόπολη, όσο και το Λυκαβηττό, τον Άγιο Γεώργιο, το όρος Αιγάλεω και τα Τουρκοβούνια. Απολαύστε αυτή την υπέροχη θέα από το ευρύχωρο μπαλκόνι τόσο στον 6ο όσο και στον 7ο όροφο του κτηρίου και αφεθείτε στη μαγεία της Αθηναϊκής πόλης με το φως της ημέρας ή και τα ρομαντικά άστρα της νύχτας. Το ακίνητο είναι οροφοδιαμέρισμα, ρετιρέ, προσόψεως, πολύ φωτεινό, διαμπερές, είναι κατάλληλο για επένδυση, επαγγελματικό ή οικογένειες, επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να μας καλέσετε για αυτό το διαμέρισμα και την ευκαιρία να το κάνετε σπίτι σας. Αυτό το διαμέρισμα σας προσφέρει την ιδανική συνδυασμένη αίσθηση ανεμπόδιστης θέας και πολυτέλειας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να το δείτε από κοντά!

EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Características
Referencia
934955
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
264 m²
habitaciones
5 (3 dormitorios, 2 otros), 2 baños
planta
6° planta, con ascensor
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 572.000
gastos de comunidad
€ 60/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1974
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante