Piso de tres habitaciones Βάρη - Βάρκιζα, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
  • € 1.251.000
  • 5
  • 139
  • 3
  • B
Anuncio actualizado el 09/05/2024
Descripción
Το κομψό ρετιρέ, που βρίσκεται στη Βάρκιζα, παρέχει πρωτοποριακές λειτουργίες έξυπνου σπιτιού και πλήρη αυτοματισμό με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει συνδυασμό 2 ή 3 υπνοδωματίων, παρέχοντας ευελιξία στους κατοίκους. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική τεχνολογία όχι μόνο ενισχύει την ενεργειακή απόδοση, αλλά απλοποιεί επίσης τη συντήρηση και την καθημερινή διαβίωση.

Το γωνιακό συγκρότημα κτιρίων αποτελεί παράδειγμα των τελευταίων τάσεων στον αστικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας άψογα την καινοτομία και τη βιωσιμότητα για τη δημιουργία εξαιρετικών χώρων διαβίωσης.

Το ρετιρέ κατανέμεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο του κτιρίου. Ο τέταρτος όροφος φιλοξενεί δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Η ανοιχτή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με προηγμένες εγκαταστάσεις και το ευρύχωρο καθιστικό παρέχει άνεση και λειτουργικότητα. Ανεβαίνοντας στον πέμπτο όροφο, θα ανακαλύψετε ένα ακόμη σαλόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το μπαλκόνι διαθέτει πισίνα, ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση.

Η Βάρκιζα, μια παραθαλάσσια πόλη κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, περιβάλλεται από τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού κόλπου. Σε απόσταση μόλις 22 χιλιομέτρων από την καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ όλων των ηλικιών. Τα καλοκαίρια ζωντανεύει με ανθρώπους που ανυπομονούν να απολαύσουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Αθήνας.

Επιπλέον, η κοντινή περιοχή διαθέτει εξαιρετικά διεθνή σχολεία και δύο εξέχοντα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το αεροδρόμιο είναι εύκολα προσβάσιμο σε 20 λεπτά οδικώς.
Características
Referencia
942058
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
139 m²
habitaciones
5 (3 dormitorios, 2 otros), 3 baños
planta
Planta baja, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Piscina
Costes
precio
€ 1.251.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante