Dúplex, nueva, 110 m², Nea Peramos, Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)

Nea Peramos (Megalo Pefko)
  • € 225.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 01/05/2024
Descripción
Ανακαλύψτε τον παράδεισο της Νέας Πέραμου μέσα από αυτή την υπέροχη κατοικία υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Απολαύστε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα και το γοητευτικό νησί της Θάσου από τη βεράντα σας.
Αυτή η εκπληκτική κατοικία, υπό κατασκευή, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ονειρεμένο κατάλυμα. Αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο του 2024, εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές.
Το ακίνητο διαθέτει υπαίθρια θέση πάρκινγκ για την άνεσή σας, ενώ το μπάρμπεκιου στη βεράντα σάς προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους αγαπημένους σας. Η κατασκευή της κατοικίας έχει γίνει με ποιοτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και αντοχής.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Πέραμος Καβάλας είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στον κάμπο της Καβάλας, αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής τόσο για διακοπές όσο και για μόνιμη κατοικία. Με τις εκτενείς παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τη γραφική ατμόσφαιρα της, η Νέα Πέραμος ελκύει τόσο τους τουρίστες όσο και εκείνους που αναζητούν μια ευχάριστη και ήρεμη ζωή κοντά στη θάλασσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων, από παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια και διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα έως και πολυτελείς βίλες.
Είτε αναζητάτε ένα μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε επιθυμείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας καθημερινά, η Νέα Πέραμος προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή κατοικιών για κάθε γούστο και προτίμηση.
Características
Referencia
W-02VLZ6
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
110 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Buhardilla
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 225.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, por bomba de calor
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante