Piso de tres habitaciones Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 210.000
  • 4
  • 136
  • 2
  • 5
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος: στην περιοχή της Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 136 τ.μ.. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζινα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc. Έχει κατασκευαστεί το 1976, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι παρκέ. Βρίσκεται δίπλα στο Μετρό, σε Συγκοινωνίες και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, θωρακιαμένη Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €210.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia y fecha del anuncio
941387 - 08/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
136 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 210.000
gastos de comunidad
€ 20/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1976
estado
Para reformar
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante