Piso de dos habitaciones Άγιος Παύλος, Panepistimioupoli, Agios Pavlos

Agios PavlosΆγιος Παύλος
  • € 107.000
  • 2
  • 62
  • 1
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción
Δ. Αγίου Παύλου, Άγιος Παύλος: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένο φωτεινό διαμέρισμα 62τ.μ. στον 2ο όροφο οικοδομής του 1973. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 62 τ.μ.(μικτά) , 55τ.μ. (καθαρά).
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μια σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο. Πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές που χρειάζεται ένα σπίτι. Στις φωτογραφίες φαίνονται τα έπιπλα και οι συσκευές που θα παραμείνουν στον μελλοντικό ιδιοκτήτη.
Λόγω υψομετρικής διαφοράς της περιοχής, το διαμέρισμα από την πλευρά εισόδου της οικοδομής είναι ισόγειο - ημιυπόγειο και βγαίνει στον 2ο όροφο από την άλλη.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός(συνολικά 2 a/c), έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Η και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο.
Η κατάστασή του είναι: μερικώς ανακαινισμένο (κουζίνα και δωμάτιο) εσωτερικά πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαϊκή αγορά, Super Market, Κέντρο Πόλης, Πανεπιστήμιο. θέα Ανοιχτωσιά, Πανοραμική και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Πόρτα Ασφαλείας, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επιτρέπονται Κατοικίδια.
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Η περιοχή είναι εύκολη για την εξεύρεση θέσης πάρκινγκ.

Τιμή: €100.000. ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #944440

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
* Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να αναφέρετε τον κωδικό του ακινήτου: 944440
* Το στίγμα στο χάρτη δεν είναι η ακριβής διεύθυνση του ακινήτου.
* Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή αποδεικτικού ΑΦΜ.
* Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας είναι 2%(ελάχιστη 1.500€) + 24% ΦΠΑ

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Características
Referencia
944440
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
62 m²
habitaciones
2 dormitorios, 1 baño
planta
2° planta
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 107.000
Eficiencia energética
año de construcción
1973
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Η
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante