Casa unifamiliar, muy buen estado, 500 m², Centro, Vocha

Vocha
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
Anuncio actualizado el 09/05/2024
Descripción
Πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή βίλα και 3 αυτόνομους ξενώνες στον κήπο διατίθεται προς πώληση στο Βοχαϊκό Κορινθίας, με εξαιρετική θέα στον κορινθιακό κόλπο και πλούσιο κήπο με γκαζόν και μεγάλη πισίνα.

Το πολυτελές αυτό συγκρότημα βρίσκεται σε ένα λόφο στο Βοχαϊκό με ανεμπόδιστη θέα στον κορινθιακό κόλπο.

Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου είναι 10.000 τ.μ. με βίλα 300 τ.μ. διαμορφωμένη σε τρία αυτόνομα επίπεδα με 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 1 wc, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 1 αποθήκη, κλειστό γκαράζ αυτοκινήτων με ασανσέρ, πισίνα 50 τ.μ., υπαίθριο τζακούζι και μπάρμπεκιου με πέργκολα, όμορφες βεράντες με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν, δέντρα και διάφορα λουλούδια.

Ο χώρος
Η βίλα έχει κατασκευαστεί σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 άτομα:

• Το επίπεδο της πισίνας προσφέρει μεγάλη τραπεζαρία με σαλόνι και τζάκι και άμεση έξοδο στην πισίνα και το bbq, ευρύχωρη κουζίνα.
• Στο επίπεδο του κήπου υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα master υπνοδωμάτιο (με δικό του λουτρό) και ευρύχωρη βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μια κουζίνα.
• Στο πάνω επίπεδο υπάρχουν 3 ακόμη κύρια υπνοδωμάτια σας περιμένουν στον επάνω όροφο με πρόσβαση σε βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Κοιμηθείτε ήσυχα μέσα στο ήσυχο περιβάλλον της φύσης και ξυπνήστε με τα ζωντανά χρώματα κάθε νέα μέρα!

Μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης εκτείνεται γύρω από τον μεγάλο κήπο. Ο χώρος της πισίνας είναι ιδανικός για στιγμές χαλάρωσης, ενώ δίπλα υπάρχει το bbq και υπαίθρια τραπεζαρία.

Η ζεστή αλλά κομψή διακόσμηση του σπιτιού διαθέτει κλασικά έπιπλα, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με την αρχιτεκτονική. Τα κυρίως έπιπλα και οι τοίχοι δίνουν στον χώρο έναν πολυτελή και κομψό χαρακτήρα. Η γραφική θέα σε συνδυασμό με τη μοναδική αισθητική και τις καλές ανέσεις παρέχουν μια εμπνευσμένη ανάπαυλα για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Αυτόνομοι Ξενώνες στον κήπο
• Ξενώνας 1: Δύο υπνοδωμάτια (με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια), ένα πλήρες μπάνιο, μια μικρή κουζίνα και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι και τραπεζαρία.
• Ξενώνας 2: Δύο υπνοδωμάτια (με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια), kitchenette και ένα πλήρες μπάνιο.
• Ξενώνας 3: Ένα υπνοδωμάτιο (με δύο μονά κρεβάτια), kitchenette και ένα πλήρες μπάνιο.

Χαρακτηριστικά & Παροχές | Γεώτρηση με καλή ποιότητα νερού (εξυπηρετεί τις ανάγκες του κήπου), Ιδιωτικός Κήπος, Αυτόματο Πότισμα Κήπου, Πισίνα υπερχείλισης, Τζακούζι, Κλιματισμός, Τζάκι, Κλειστό Πάρκινγκ, Συναγερμός, Μπάρμπεκιου, Εξωτερική τραπεζαρία, 2 Εσωτερικά Τζακούζι και Αίθριο με θέα στην πισίνα, Laundry Room, 2 Tραπεζαρίες με Kαθίσματα για 24 άτομα, 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες

Αποστάσεις | Οργανωμένη παραλία 5 χλμ., Βραχάτι 5 χλμ., Εστιατόρια & Καφετέριες 5 χλμ., Αρχαία Κόρινθος 14 χλμ., Κάστρο Πεντεσκούφι 20 χλμ., Αθήνα 100 χλμ., Αεροδρόμιο Αθηνών 124 χλμ.

Lafazani Homes / Μεσιτικό γραφείο
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Νικόλ Λαφαζάνη
mob.: 6936813099
info@lafazanihomes.com
Características
Referencia
3398
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
500 m²
habitaciones
5+ (10 dormitorios, 6 otros), 3+ baños
planta
Planta baja, con ascensor
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 2.000.000
Eficiencia energética
año de construcción
1999
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante