Edificio en Venta

LilantioΕρέτρια
  • € 2.100.000
  • 5+
  • 540
  • 3+
Descripción
Πωλείται συγκρότημα κατοικιών στην Ερέτρια .Πρόκειται για ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 3 ανεξάρτητες μεζονέτες δύο επιπέδων, 180τμ έκαστου σε οικόπεδο 7.000 τμ δίπλα στην θάλασσα.
Από την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος μπαίνουμε σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο χώρο με γκαζόν και πλακόστρωτη πρόσβαση προς την θάλασσα και την ατομική θέση στάθμευσης καθεμιάς από τις μεζονέτες.
Στο ύψος της κεντρικής εισόδου θα συναντήσουμε και τις 5-6 θέσεις στάθμευσης των επισκεπτών και λίγο πιο κάτω την κατασκευή του BBQ ,45 τμ, με μπάνιο, κουζίνα και χώρο τραπεζαρίας.
Ο πολύ άνετος και προσεγμένος περιβάλλοντας χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μία πισίνα προσθέτοντας μια διαφορετική αισθητική αλλά και πρακτική οπτική του χώρου. Η πρώτη κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 180τμ (100 το πρώτο επίπεδο και 80 το δεύτερο).Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε την τραπεζαρία με το σαλόνι ,το μπάνιο και την κουζίνα.Τον χώρο συμπληρώνει το δάπεδο με το πλακάκι, το πολυτελές τζάκι και οι δύο αποθήκες.Από την μπροστινή μπαλκονόπορτα βγαίνουμε στην βεράντα των 30 τμ και απολαμβάνουμε την ανεμπόδιστη και απεριόριστη θεά του Νότιου Ευβοϊκού.
Από την εσωτερική σκάλα με επένδυση από μάρμαρο ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο, με το ξύλινο δάπεδο, όπου συναντάμε το master υ/δ με το μπάνιο του ,την κουζίνα κρυμμένη πίσω από μια λειτουργική και διακριτική ξύλινη κατασκευή και το τζάκι.
Το δωμάτιο αυτό απολαμβάνει επίσης την 20 τμ βεράντα και την προνομιακή θέα.
Το υπόλοιπο επίπεδο συμπληρώνουν τα αλλά 2 υπνοδωμάτια με τα δικά τους μπαλκόνια, η αποθήκη και η κεντρική ντουλάπα.
Η ανεξάρτητη πόρτα ασφαλείας ,με την πρόσβαση στην εξωτερική σκάλα του δεύτερου επιπέδου , δίνει την δυνατότητα αυτονομίας σε περιπτώσεις φιλοξενίας αλλά και εκμετάλλευσης .
Η δεύτερη κατοικία ,στο κέντρο του συγκροτήματος μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με την πρώτη με τις μικρές διαφορές να εστιάζονται στην απουσία κουζίνας στο δεύτερο επίπεδο και στην ξύλινη επένδυση τις εσωτερικής σκάλας.
Η τρίτη κατοικία αποτελείται από δύο ανεξάρτητα επίπεδα (100 και 80 τμ) με την πρόσβαση στο δεύτερο επίπεδο να γίνεται μόνο από την εξωτερική σκάλα.
Στην συγκεκριμένη κατοικία το πρώτο επίπεδο είναι ημιτελές, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα των προσωπικών μας παρεμβάσεων, ενώ το δεύτερο διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά των δυο προηγούμενων κατοικιών.
Κατασκευαστικά βέβαια υπάρχει πάντα η δυνατότητα για την κατασκευή της εσωτερικής σκάλας κατά τα πρότυπα τους.
Η απόσταση από την Χαλκίδα είναι στα 18 km και από το Διενθές Αερολιμένα είναι στα 90 km.
Έχει υπόλοιπο δόμησης που εάν αλλάξει η χρήση τους από οικιστική σε τουριστική (Ξενοδοχείο), μπορεί να χτιστεί ακόμα μια μεζονέτα στα ίδια τμ.
Τιμή: €2.100.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Características
Referencia y fecha del anuncio
945343 - 10/05/2024
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
540 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Orientación norte, este
Costes
precio
€ 2.100.000
Eficiencia energética
año de construcción
1997
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante