Terreno no urbanizable en Venta

LaganasΑγριλιά
  • € 125.000
  • 1.200
Anuncio actualizado el 17/05/2024
Descripción

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο οικόπεδο εκτάσεως 1200 τετραγωνικών μέτρων.
Βρίσκεται επάνω σε κεντρικό δρόμο και έχει επιτρεπόμενη δόμηση για κατοικία 400 τ.μ., με πιθανότητα ακόμη μεγαλύτερης κατασκευής αν χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς.
Η ιδανική και εξαιρετική του θέση, η μορφολογία του και η δυνατότητα δόμησης το καθιστούν ελκυστική επιλογή και ιδανικό για την κατασκευή ενός εξοχικού σπιτιού ή μιας κατοικίας προς εκμετάλλευση.
Αν και βρίσκεται κοντά στον τουριστικό προορισμό του Λαγανά, και μπορεί κανείς να απολαύσει όλα όσα προσφέρει η συγκεκριμένη περιοχή, η απόστασή του από το κέντρο του εξασφαλίζει ηρεμία, χωρίς να επηρεάζεται από τον τουριστικό παλμό της περιοχής.

Οι παραλίες του Λαγανά και του Καλαμακίου είναι προσβάσιμες σε λίγα λεπτά, ενώ η πόλη της Ζακύνθου βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών. Υπάρχουν επίσης εστιατόρια, καφέ-μπαρ και σούπερ μάρκετ κοντά στο οικόπεδο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Το οικόπεδο αυτό προσφέρει ιδανικές δυνατότητες για αγορά και κατασκευή κατοικίας για προσωπική χρήση ή για εκμετάλλευση μέσω τουριστών, παρέχοντας εισόδημα στον ιδιοκτήτη.

Características
Referencia
2-144
contrato
Venta
tipología
Terreno no urbanizable
superficie
1.200 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Costes
precio
€ 125.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante