• € 4.800.000
  • 800
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción
Το Ξενοδοχειακό συγκρότημα αναπτύχθηκε σε έκταση 10,5 στρεμμάτων βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την εκπληκτική παραλία Πυργάκι και αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία στον τουριστικό τομέα. Το συγκρότημα είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει:
Στα 6,5 στρέμματα έχουν αναπτυχθεί 5 ανεξάρτητες βίλες : Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, περίπου 1 στρέμμα γύρω από την κάθε βίλα, και είναι πλήρως αυτόνομες, με ανεξάρτητες παροχές κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση και νερό). Οι βίλες διακρίνονται επίσης από τα πέτρινα όριά τους και πάρκιν.
στα υπόλοιπα 4 στρέμματα έχουν αναπτυχθεί : δυο κτιριακά συγκροτήματα που περιλαμβάνουν Διαμερίσματα (3 μονόχωρα και 3 διαμερίσματα δίχωρα, τα δυο εκ των οποίων οροφοδιαμερίσματα ), μια κεντρική πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα εστιατορίου, κοινόχρηστα μπάνια εστιατορίου πισίνας, κεντρική λινοθήκη (ντουλάπες με λευκά είδη, πλυντήρια, στεγνωτήρια σιδερωτήρια κτλπ ), αίθριο χώρο εστιατορίου, χώρος πρωινού, pool μπαρ και η μεγάλη κεντρική πισίνα με υπερχείλιση καταρράκτη τζακούζι και παιδική (180τ.μ περίπου)και εξοπλισμένη παιδική χαρά.
Όλο το συγκρότημα περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους, παιδική χαρά, δέντρα, δάπεδα από γκαζόν συνθετικό, σταμπωτά δάπεδα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Λόγω της προνομιακής του θέσης σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Νάξου, το Πυργάκι, αυτό το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εισοδήματος από την εκμετάλλευση του. Η μονάδα λειτουργεί ως τουριστικές επιπλωμένες κατοικείς και διαμερίσματα και είναι σε ενεργή μίσθωση έως 31/12/2028. Στον αίθριο χώρο της κεντρικής πισίνας μπορούν να διοργανωθούν εκδηλώσεις γάμων βαπτίσεων κτλπ χρησιμοποιώντας και την παρακείμενη εκκλησιά (Κωνσταντίνου και Ελένης) και μπορεί να φιλοξενήσει πλέον των 700 ατόμων στις εκδηλώσεις αυτές καθώς και ζωντανή μουσική.
Características
Referencia
EK-6672087
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
800 m²
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Uso actual del edificio
Hotel
otras características
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 4.800.000
Eficiencia energética
año de construcción
2016
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular