Dúplex Βαρδάκα Κ., Agios Pavlos, Kallikrateia

KallikrateiaΒαρδάκα Κ.
  • € 1.300/mes
  • 3
  • 80
  • 2
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción
Ενοικιάζεται για σεζόν (Ιούνιος - Αύγουστος, αρχές Σεπτεμβρίου) εξοχική κατοικία. Το συνολικό μίσθωμα ανέρχεται σε 3.900 ευρώ και περιλαμβάνει ρεύμα, νερό και κοινόχρηστα.
Πρόκειται για μεζονέτα σε οικισμό, άριστη, με πυλωτή - θέση στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης, 1 ος, 2 ος όροφος, 2 μπάνια - wc.
Ισόγειο - πυλωτή - θέση στάθμευσης.
1 ος όροφος σαλόνι, κουζίνα, wc με πλυντήριο ρούχων, μεγάλη βεράντα με τέντα, κάθετο ανοιγόμενο προστατευτικό νάυλον για να κόβει τον αέρα και εξωτερικό ψυγείο αν επιθυμεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει.
Η κουζίνα έχει δικό της μεγάλο μπαλκόνι με τέντα. Το σαλόνι και η κουζίνα έχουνι πλήρη επίπλωση, όπως επίσης υπάρχουν και έπιπλα - τραπέζι ροτόντα και καρέκλες (φερ-φορζέ) για τη βεράντα.
2 ος όροφος, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, το κάθε ένα με δικό του μπαλκόνι, το ένα με δύο μονά κρεβάτια, το άλλο με δύο μονά ενωμένα σα διπλό (δυνατότητα να χωρισθούν), με συρταριέρες, ντουλάπα κλπ, λουτρό (μπανιέρα κλπ), Υπάρχουν σίτες σε όλα τα παράθυρα και πόρτες.
Υπάρχει τηλεόραση και πλήρης επίπλωση, καθώς και οικιακός εξοπλισμός (ηλ. κουζίνα, ψυγείο καινούργιο no- frost), κατσαρόλες, πιάτα κλπ. κλιματιστικά σε κάθε όροφο.
Η απόσταση από τη θάλασσα είναι περίπου 100 μέτρα, ιδανικό για οικογένεια με μικρά (ή μεγάλα παιδιά) καθώς το σπίτι βρίσκεται εντός οικισμού και υπάρχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.
Στο χωριό της Ν. Ηράκλειας υπάρχουν τα πάντα (σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, φούρνος κλπ) αλλά είναι και πολύ κοντά (μόλις 5 χλμ) η Καλλικράτεια. Πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη (περίπου 40 λεπτά).
Το μίσθωμα θα προκαταβληθεί στο σύνολό του με την έναρξη της μίσθωσης.
Μπορεί να γίνει επίδειξη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης
Características
Referencia
EK-6676643
contrato
Alquiler
tipología
Dúplex
superficie
80 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.300/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular